Adventsfika och krasslig mini

Imorse var det dags för det årliga adventsfikat på jobbet. Många smarriga godsaker och god glögg. Så kul att träffa mina kollegor som jag inte jobbat med på länge nu eftersom jag fortfarande är sjukskriven. 


Direkt efter fikat fick jag skynda mig hem till mini som ringt från skolan och berättat att han var krasslig. Kimmen hämtade honom men nu var han själv hemma eftersom maken började jobba. 

Mini tyckte att vi skulle inta vår lunch på Brollans och jag protesterade inte nämnvärt.


På eftermiddagen myste vi i gillestugan med en film och brasan tänd! Lowe njöt av filmen och jag av eldens knastrande. 

Julskyltning

Igår började Moa och jag dagen med att titta på hoppningen som SVTPlay sände från SIHS. Spännande var bara förnamnet!!! 

Sedan bar det av till Giganten där Lowes innebandylag mötte Håsta. Förlust 4-7 efter en mycket spännande match där Håsta drog längsta strået till slut. Mini gjorde ett av IK Ljusdals mål och snyggt var det också! Strut in på volley! Stolt mammi!

Mot kvällningen var det dags för årets julskyltning. Mitt största hjärta jobbade, teensen dissade mamman så mini och jag drog på oss varma kläder och promenerade in till köpingen. Stämningsfullt med alla ljus och glada människor som sålde allt mellan himmel och jord. 

Vi fick även se Ljusdals lucia som kom åkande med häst och vagn. 


Väl hemma igen blev det glögg och pepparkakor i skenet av det första ljuset i adventsljusstaken. Då kom min förstfödde och gjorde oss sällskap också! Glögg missar han inte! På det hela en mycket mysig dag!





RSS 2.0