Moa & Mynta på framridningen imorse!

img_9180 (MMS)

Moa & Mynta på framridningen imorse!


SMS-inlägg

img_8574 (MMS)


Moa & Mynta med tjusig rosett! Efterlängta...

img_3295 (MMS)

Moa & Mynta med tjusig rosett! Efterlängtad kan jag lova! Skönt tyckte mamman som hade ont i magen av nervositet inför starten.  Klassen därefter vägrade de tyvärr ut sig på näst sista hindret i grundomgången. Men det kändes ändå sim ett steg framåt efter de senaste tävlingarna.  Moa säger att hon inte ska vara med på nästa lagtävlingen i Delsbo om två veckor. Får väl se om hon ändrar sig...


Fira 6-åringen!

Imorgon ska Lowe firas! Nu är det bakning som står på schemat. Tror att jag ska försöka ge mig på att fixa till en smörgåstårta. Min kära mor var så snäll och bidrog med ett par bullpåsar men nåt mer ska jag väl ta och baka. Kan inte komma på vad bara. Någon som har tips på något gott och smarrigt? Mottages tacksamt! Skulle vilja spendera min lördag i Smultronstället men jag tror att maken har andra planer. Får se om jag lyckas övertala honom... Det var så länge sen jag var där och jag är rädd att blommorna som Moa planterade har vissnat. Nåja, det var ju 'bara' fyra krukor - blir väl till å köpa nytt och börja om antar jag. Nä, bort från datorn nu och sätt igång i köket din lata käring! Ha en mysig lördag alla godingar!

Hopptävling!

Uppe med tuppen för att åka till Hudik på hopptävling! Håller tummarna för att det går bättre denna gång. Sist vägrade de ut sig i båda klasserna och besvikelsen var total! Det skulle verkligen behövas för självförtroende att de iallafall går runt idag. Mer än så behövs inte! Så håll tummar & tår alla!!!

LOWE FILOSOFERAR:

"Mamma, ja vet huj man göj om man är fattig och hungjig. Om en haj jagaj en så ska man spjinga till en vulkan och pjecis näj man kommej fjam till däj den böjjaj så ska man ducka så hajen jamlaj nej i vulkanen. Då fåj andajna och Gud den och då tyckej Gud att människona äj snälla som gedde han den och då gej han dom mat tillbaka. Så! Klajt! Då är dom fattiga inte hungjiga längje!" Ja, vad säger man! Godingen!

RSS 2.0