Farsdag!

Våran pappa har fått sina fiskar varma - även fast det är hans dag idag! Vi har nämligen målat och spacklat i hallen hela dagen med undantag för en fika i Kläppa då vi grattade svärfar Hasse och fick oss en kopp java.

Middag blev vi som tur var bjudna på i Lillhaga. Vi fick potatisgratäng, pappas pepparsås och grillat vildsvin! Hur gott som helst! Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt till vildsvinet men det var jättegott.

Vår lille prins blev dock sjuk idag. Han har fått jättehög feber och somnade bara en liten stund efter vi kommit till Lillaga. När han vaknade var han jättevarm och började kräkas. Stackarn! Nu ligger han och sover bredvid mig i sängen och andas så tungt och rossligt. Hoppas han är piggare imorgon.

För övrigt kan jag tillägga att jag nu är riktigt trött på vår renovering av hallen. Hela huset ser ut som om en orkan har dragit fram. Helt sjukt att det kan bli så stökigt överallt när man det bara är i hallen vi håller på. Hoppas vi snart är klara...

//Malin

Målning!

Äntligen har vi dragit igång med att måla om i hallen! Vi har pratat om det länge men det är ju lite gruvsamt innan man får tummen ur det berömda hålet. Nu ser det ut som om vi håller på i hela huset dessvärre. Blir ju lätt så med täckpapp på golven och alla kläder och skor från hallen i vardagsrummet. Inte snyggt direkt!

Nu måste jag fortsätta innan det blir mörkt!

//Malin

RSS 2.0