Sjukstuga

Hemma från jobbet för andra dagen. Imorgon hoppas jag att jag är på benen igen eftersom det är sista dagen, SISTA DAGEN, jag jobbar på banken. Känns lite konstigt att jag ska låsa upp dörrer där imorgon (om jag är frisk) för att aldrig mer gå in där förutom som kund i framtiden. Konstig känsla men jag har absolut inga "second thoughts". Tvärtom känns det helt rätt! Jag och banken har varit ett par sedan sena tonåren men nu är det dags för partnerbyte. Eftersom jag inte har några som helst planer på att byta livskamrat så byter jag min yrkesmässiga livspartner istället.
 
Gärdeåsskolan - here I come! Åh, det känns så kul! På måndag börjar jag på skolan på riktigt. Sedan i början av januari har jag varit både på banken och på skolan och börjar nu känna mig lite smått schizofren men nu är det slut på det.
 
Just nu jobbar jag som bäst på att försöka kurera min förkylning. Jag har förskansat mig nere i gillestugan där jag eldar i kaminen, tittar på sprint-VM, dricker kaffe och snyter min näsa röd! Jag som hatar, verkligen hatar, nässprey  bara måste krypa till korset för att försöka släppa på trycket i mina bihålor. Som tur är har jag Nezeril för barn 2-7 år som jag iallafall kan överleva att ta. Tycker att det gör så ont. Kan inte förstå dem som blir beroende av nässprey! Jag tar det bara när jag absolut bara måste! Och nu är det precis så. Huvudet håller på att sprängas av inflammerade bihålor. Blä...
 

En helg med goa fyrbentingar!

På fredag kväll var det hoppträning i stallet och sen hade vi privatryttare (som har häst i Sjöbo) pizzakväll i caféterian. Vi åt, skrattade och hade verkligen en härlig kväll tillsammans! Fler sådana tack!

På lördag var det dressyrtränings premiär för Moa och Isse för Jennie Harrysson. De skötte sig riktigt bra och Moa fick många nyttiga tips av en mycket engagerad tränare. Kul!

På eftermiddagen åkte jag, Moa och Molly till Bergåkra Gård i Simeå där Linda Algotsson hade clinic. Intressant, kul och KALLT! Ouppvärmda ridhus är riktigt kalla!

På söndag blev det bakning och städning innan vi grattade vi min käre make i förskott. Han fyller år på tisdag egentligen men blev grattad av mina föräldrar och bror med familj lite i förskott. Han fick en stor stekpanna från De Beuer i kolstål så nu är han lycklig!

På eftermidda'n var det dags för litet besök hos de fyrbenta. Hoppträning idag igen. Moa och Isse hoppade smalhinder för första gången och det gick galant. Isse tittade lite förvånat på hindren bara men hoppade som om han gjort det förut.

En mysig helg med massa hästar - en helg i min smak!

Här nedan bild på Sara Heed som var med på cliniken. Kimpa och hans kära stekpanna samt en Moa utan huvud! ;)


RSS 2.0