Nemesis

Fy faaaaaan! Inatt när vi gick in i stugan och skulle lägga oss efter att ha spenderat kvällen ute på trallen ropar Jonas att det är en fladdermus inne!!!

Helt sjukt! Nemesis! Dom är ju helt vidriga och det äckligaste som finns! Inte flög den ut heller. Flög bara runt och det så fort att vi knappt hann med att se den. Å plötsligt försvann den helt. Jonas letade å letade.

Kimmen garvade åt det hela och somnade (!) två minuter senare. Patricia gick och la sig också hon. Jag stod ute med knän som skakade. Tänkte allvarligt på att gå och sova i bilen men Jonas övertalade mig att gå upp och lägga mig.

Han gick upp och kollade så att fladdermusen inte var där så då vågade jag mig upp. Kröp ner i sängen och googlade "fladdermöss inomhus" och hann läsa två rader - då flög fanskapet rakt över näsan på mig! Jag vrålade som en galning! Väckte såklart Lowe med mitt vrål!

Jonas kom upp och öppnade fönstret medan vi gömde oss under täcket! Sen flög den ner i trappan och efter några minuter lyckades den till slut hitta ut genom ytterdörren!

Puuuuh! Vilken pärs! Hjärtat dunkar som bara den men nu kan jag förhoppningsvis somna!

TACK Jonas! Du är min hjälte! ❤


RSS 2.0