Vet ej om jag vågar...

...skriva något igen på vår blogg eftersom jag har varit helt osynlig senaste månaderna. Men jag är modig och skriver några rader.

Det har hänt en hel del sedan sist. Sommaren kom och gick och imorgon är det oktober. Sjukt vad fort tiden går. Ungarna växer så det knakar. Min lilla stora kille har blivit tonåring och börjat på högstadiet. Hur gammal är jag om jag har en trettonåring i huset? Nej, det funderar jag inte mer på tror jag...

Moa har börjat femman och första pojkvännen har kommit och gått. Lowe har bara blivit så cool - åtminstone enligt honom själv.

Vad händer? Det har ryktats om att vi får besök av morbror Jonas i helgen men det återstår att se. Vi, eller rättare sagt Kimmen, ska göra "vinter" i Bäckan. Vattnet ska stängas av, bryggan dras upp på land och båten ska tas upp. Lite mek med andra ord. På lördag ska Moa tävla i hoppning i Rengsjö. Hon ska starta i L:D endast. Efter hon ramlade av under tävlingen här i Ljusdal så har hon blivit lite skrämd - med rätta - och vill inte hoppa så högt. Stort framsteg gjorde hon i och för sig på träningen i söndags då hon hoppade bana. Det gick hur bra som helst och hon "rullade på" i fyra varv helt klockrent och sken som en sol efteråt. Återstår att se hur det går i helgen!

Håll tillgod med dessa två bilder från deras första riktiga hopptävling tillsammans i juni så

Så här såg det ut på banan då!

Här får de rosett och priser! Av 32 startande knep de en 7:e plats på första tävlingen!

RSS 2.0