Dressyrtävling

Det har varit tävlingar på klubben i dagarna två. På lördagen var det ponny på schemat och idag häst. Igår jobbade jag i cafeterian och idag satt jag i sekretariatet med Ulrika hela dagen.

Många tycker att det är en uppoffring och både jobbigt och besvärligt att ställa upp och jobba ideellt. Jag håller inte med utan tycker att det är riktigt kul att hjälpa till. Det är ju superskoj att det anordnas tävlingar och att vi lyckas locka både publik och deltagare till vår mysiga anläggning! Sen tycker jag också att det är mycket trevligt att få umgås och ha kul tillsammans med likasinnade! Så fram för fler tävlingar, många fler glada funktionärer och tjusiga tävlingsekipage!!!

Moa och Isse gjorde debut på dressyrbanan tillsammans i lördags. De behövde inte skämmas för den insatsen. Lite trassligt vid en galoppfattning annars var det inga direkta missar. Med lite mer träning på ridvägarna så kan dom nog skrapa ihop lite mer poäng nästa gång. Ja, för det verkar som om min dotter fick lite blodad tand. Hon ska nämligen ställa upp i nästa omgång av Hälsingecupen som går i augusti i Jättendal. Det är jättebra så att hon har ett mål med dressyrträningarna!

Här är en bild på Moa & Isse och även en på dem med Moas bästa kompis Molly och hennes ponny Libell som också debuterade i dressyr sammanhang i helgen. Härligt tjejer!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/371311/images/2012/pic_203400988.jpg" class="image">


RSS 2.0