Utbildning

Nu har det varit lite åka ett tag. Förra veckan var jag till Sundsvall i dagarna två på kick-off. Vi gjorde även ett personlighets test som heter DISC. Väldigt intressant!

Igår kom jag hem från Stockholm där jag varit i två dagar. Det är ett träningsprogram för oss som jobbar som Personlig Bankman inom Nordea. Utbildningen är uppdelad i tre delar och detta var del ett. När vi kommer dit så får vi lite info om upplägget och tanken bakom kursen, sen får vi dela upp oss i två grupper och tävla om vilket lag som är snabbast att ställa upp sig i ett led utifrån olika frågeställningar. Först var det ifrån söder till norr beroende på vartifrån i landet vi bodde, sen i bokstavsordning efter vårt förnamn, sedan efter anställningsår i banken och sist efter år i respektive tjänst. Inte sådär super sköj men det fyller sitt syfte för alla börjar ju prata med varandra - oavsett om man vill eller inte så det är effektivt.

Sen kommer det...

...orden man hoppats slippa...

...ROLLSPEL!!!

Rollspel är det värsta jag vet! Och att få höra kursledarna prata om det det första de gör är inte det ultimata om man heter Malin Gadelius. Som om inte själva rollspelet i sig är avskräckande nog - de berättar att det ska ske i slutet av mars (då vi har del två i programmet) så man hinner gruva sig såååå länge! Dessutom är det inte mot varandra vi ska ha rollspelet. Nej, då har man slagit på stort och hyrt in en SKÅDESPELARE som ska spela kund mot oss!

Herregud, jag tror jag kommer att få en hjärtinfarkt! Eller så får jag magsjuka och stannar hemma... Eller så fejkar jag blindtarmsinflammation... Eller så... Eller så... Usch, jag vill verkligen inte! Blä!

Sikket träningsprogram! Tacka vet jag Kick-off dagarna i Sundsvall! Det var kul! Förresten så ska jag berätta mer om mitt resultat i DISC så får vi se om det är någon mer än jag som tyckte att det stämde in på pricken.

Kramis Malin!

RSS 2.0