Recept
Häromdagen lyckades jag få till en supergod middag. Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet då även min kräsne make lovordade middagen.
1 kg kycklingfilé, tärnad
2-3 röda lökar, tunt klyftad
3 klyftor vitlöd, pressade
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 dl cremé fraiche
Kikkoman soya
Kinesisk soya
1 hönsbuljong
flytande honung
S o P (salt och peppar - min syster lärde mig den förkortningen)
Bryn kyckling och lök i lite margarin. Tillsätt grädde och cremé fraiche, buljong och soya. Smaka av med lite honung. Kikkoman soyan för smakens skull och den kineskiska för att få lite färg. Krydda efter smak. Låt puttra tills kycklingen är klar. Serveras tillsammans med ris och grönsallad.
Bon appétit!
Kan du inte lägga ut det andra reeptet också,det där med oliver bla